Rioolservice Amsterdam

Dé specialist op het gebied van rioolservice in Amsterdam en omstreken.

Voorkomen is beter dan genezen en dat geldt zeker bij rioleringsproblemen. Naast dat wij u graag van dienst zijn bij het ontstoppen van het riool, kunt u ons ook contacteren als u uw riool wilt reinigen, wilt laten inspecteren, doorspuiten, ontluchten, vervangen of opnieuw wilt laten aanleggen. Tegen uiterst scherpe tarieven is Buunk al jarenlang actief binnen ons vakgebied. Wij staan snel voor uw deur voor allerlei rioleringen services in Amsterdam en omgeving uit te voeren. Mocht u onverhoopt buiten kantooruren onze hulp nodig hebben: geen nood! Wij staan elk uur van de dag voor uw klaar.

Voor meer informatie: bel 020-665 77 27 of mail naar info@buunk.nl.

Ook voor herstelwerk- of renovatiewerkzaamheden aan uw riolering zijn wij bereikbaar. Onze professionals zoeken hierbij altijd naar een werkwijze die u zo min mogelijk hindert. Want u zit niet per se op ons te wachten, maar u wilt wel dat het goed gebeurt.


Betrouwbare rioolservice in Amsterdam en omstreken

Buunk heeft een ruime ervaring met allerhande riool services in Amsterdam en onder andere Amstelveen, Haarlem, Zaandam en Purmerend. Onze getrainde en professionele medewerkers zijn ervaren en komen met een volledig uitgeruste servicewagen naar u toe. Al de benodigde apparatuur is aanwezig om de rioleringswerkzaamheden deskundig uit te voeren. Wij maken hierbij gebruik van geavanceerde technieken en de nieuwste apparatuur. Wilt u gebruik maken van onze rioolservice? Schroom dan niet om bij een probleem met uw riolering in Amsterdam direct contact met ons op te nemen via 020-6657727.

24 uur rioolservice in regio Amsterdam

Als er een probleem is met uw riool wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk verholpen zien worden. Nare geuren, wateroverlast en overige problemen zijn natuurlijk uiterst vervelend en dienen snel en deskundig opgelost te worden. Met onze 24 uurs rioolservice in Amsterdam staan wij binnen no time bij u thuis of bij uw werk voor de deur. Onze professionele rioolspecialisten staan voor u klaar bij een groot scala aan werkzaamheden aan het riool.


Contact en meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie en om te informeren naar de mogelijkheden van Buunk, wij staan u graag te woord. Ook voor advies kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. En mocht u onverhoopt buiten kantooruren onze hulp nodig hebben: geen nood! Ons 24 uurs ontstoppingsbedrijf in Amstelveen staat altijd voor u klaar!Buunk-logo